top of page

Alapítók

Felügyelőbizottság

Egyéb

A PTAMA-t alapító osztály 50. érettségi találkozója: 

https://papaesvideke.hu/?p=17833

 

Leköszönő PTAMA tisztségviselők elismerése: 

https://papaesvideke.hu/?p=18346 

Személyi változások a PTAMA vezetésében: Takács János elhunyt. Dr. Molnár István Alapitó tag, Dr. Horváth Pál Kuratóriumi elnök, Varga Dorottya Kuratóriumi tag lett.

 

A Pápai Türr Alma Mater Alapítványnál az év jelentős személyi változásokat hozott. Elhunyt Takács János alapító tagunk. Dr. Molnár István kuratóriumi tagsága megszűnt, beválasztották az alapítók közé. A kuratórium Varga Dorottyát tagjai közé választotta, s igy már a fiatalabb évfolyamoknak is vannak képviselői az alapítvány vezetésében. 

Az elmúlt évben megalapított és meghirdetett Varga József Díjat Szilos Attila kapta, amelyet a tanévzáron vett át. Egyúttal elkészült Varga József munkásságát bemutató tabló és vitrin, amelyet a Pápai Asztalos Kft. készített. Folyamatosan megtekinthető a Gimnázium bejáratánál.

Az alapítvány történetéről és az adakozás támogatásáról reklámfilm készült.

A kuratórium az évet a múlt évről áthozott 1 081 eFt.-al kezdte. Az év folyamán 2 072 eFt. érkezett a számlánkra, amelyből 500 eFt. a jótékonysági bál bevételéből származó adomány.

A befolyt összegből a gimnázium 26 tanulóját tudtuk támogatni öt hónapon keresztül. A teljes támogatás 1 845 eFt.

Megkaptuk a NAV 2023-as tájékoztatóját a 2022 évi adó 1%-ról. Ebből 1 038 eFt. folyik be a számlánkra. Ez több, mint 40 %-os emelkedés. Köszönjük minden felajánlónak.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a munkánkat. Kérjük a továbbiakban is segítsen, hogy segíthessünk!

 

Veszprém, 2023. szeptember 19.  

dr. Horváth Pál, a kuratórium elnöke 

* Az ezen az oldalon található dokumentumok a közhasznú alapítványokra vonatkozó törvényi előírásoknak megfélően nyilvánosak. Kérjük, amennyiben bármelyik dokumentumot meg kívánják tekinteni,   jelezzék a rendszergazdának a nyitó oldalon található email segítségével. A rendszergazda a dokumentum megtekintéséhez szükséges jelszót rendelkezésükre bocsátja.

  A dokumentumok – előzetes egyeztetés eseten – az Alapítvány székhelyén is megtekinthetőek. 

bottom of page