top of page
Forest Trees

Adományozási célok

Az alapítvány célja: A Pápai Türr István Gimnázium és Kollégium oktatási munkájának és az oktatás színvonalának emelése érdekében kifejtett tevékenységek támogatása, valamint a kiváló tanulmányi eredményű és/vagy szociálisan hátrányos helyzetű tanulók tanulmányainak támogatása (pl. ösztöndíj, csereképzés, külföldön nyelvtanulás, könyvjutalom és egyéb támogatás formájában).

Az alapítvány feladata: Az összegyűjtött adományoknak az alapítványi célokkal összhangban történő felhasználása különböző juttatások és támogatások formájában. Az alapítvány rendelkezésére álló adományok elosztása a kuratórium és az iskola vezetésének közösen kialakított döntései alapján történik. Az alapítvány tisztségviselői önkéntesek, s a működtetéshez szükséges adminisztratív költségeken túlmenő költségek sem merülnek fel.

 

Azt kérjük öntől, hogy adományával támogassa a

Pápai Türr Alma-Mater Közhasznú Alapítvány tevékenységét.

 

 

Az alapítvány részére fizetett támogatások az 1996.évi LXXXI. törvény, valamint az 1995.évi CXVII. törvény alapján az éves adóalapból leírhatók, s a befizetésre vonatkozó igazolást az alapítvány jogosult kiállítani.

bottom of page